Košarica: 0 izdelkov - 0,00 €

Športno spodnje perilo

Športna oblačila > Športno spodnje perilo
Lurbel

Športno spodnje perilo in športne nogavice Lurbel

Aktivnim pomagamo do boljših rezultatov!


Lurbel je blagovna znamka kakovostnih tehnično specializiranih oblačil, uspešni smo pri iskanju novih rešitev za aktivne, saj pri tem ze 22 let sodelujemo s tistimi, ki o tem vedo največ – vrhunskimi športniki.

Lurbelove športne nogavice in aktivno spodnje perilo so posebej prilagojen specifičnim potrebam posameznega športa, imamo lasten razvoj in pri izdelavi upoštevamo vaša mnenja, kar pomeni da sledimo temu kar športniki in aktivni resnično potrebujejo.

Naše aktivno perilo in športne ter kompresijske nogavice so namenjene temu, da vaše aktivne trenutke naredijo udobnejše in bolj sproščene ne glede na to ali ste rekreatini ali profesionalni športnik.

Pohvalimo se lahko s svetovno novostjo lastnih raziskav in razvoja – inovativno tehnologijo Regenactiv, ki bistveno pospeši celjenje poškodovanega kožnega tkiva in hkrati deluje tako preventivno kot zdravilno in je idealna za diabetike kot tudi aktivne športnike!

K optimalni funkcionalnosti končnega izdelka pripomorejo kombinacija najnovejših materialov in tehnologije ter 22-letnih izkušenj, ob čemer se vi lahko osredotočite le na najboljši nastop.

Na naši spletni strani boste našli izdelke, ob katerih se boste lahko osredotočili le na svoj najboljši nastop, ki bo udoben in spročen.